HYR EN PENSIONÄR I NORRORT AB
Ragnar Blom
Söker du jobb
Företag
Privatpersoner
Om Oss
Aktuellt
Tipsa en vän
Länkar
Kontakta oss

Vi behöver fler pensionärer som är villiga att arbeta.

Är du en pigg senior som vill vara kvar i näringslivet på hel- eller deltid och tjäna extra pengar att dryga ut pensionen med? Då är Du välkommen att anmäla Dig till våran bemanningspool.

All kompetens som ligger inom svensk lag samt våra etiska regler är välkomna. Du bestämmer själv hur mycket Du vill arbeta och på vilka tider. Är du 65 år eller äldre får du ett högre jobbavdrag än vad yngre får. Skatten blir lägre och Ditt arbete hos oss blir ett välkommet bidrag till Din pension. Om Du t.ex har en årlig pension på 220.000 kr. och tjänar hos oss mellan 30.000 - 100.000 kr per år så betalar Du bara 15.8% skatt på Din extraförtjänst.

Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden mycket beroende på Hushållsnära tjänster och ROT-avdraget där man får en skattelättnad på arbetskostnaden med 50%. Läs mer om bestämmelserna på skatteverkets hemsida www.skatteverket.se.

Fyll i  formuläret under knappen "Kontakta Oss" eller maila mig så kontaktar jag dig så fort jag hinner. Det går givetvis även bra att ringa mig för att få mer information och sätta upp en tid för ett möte. Det är stor efterfrågan på bl.a hantverkare just nu.

 

Med Vänliga Hälsningar

Hyr En Pensionär I Norrort AB

Tel.: 08-59495570, 070-3435011

E-post: ragnar@pensionarskraft.seragnar.blom@telia.com

 

 

 

 

Home
Copyright RB All Rights Reserved...